Groepen 2019-02-11T20:12:29+00:00
PDF MENU

Mochten er speciale wensen zijn m.b.t. vegetarisch eten dan wel bepaalde dieet-aanpassingen, horen we die graag van u, zodat we daarvoor een goed alternatief kunnen aanbieden.

KOFFIE TAFEL 1

diverse broodsoorten, diverse belegsoorten, een warm gerecht (kroket etc), koffie, thee en melk ~ € 13,50 per persoon

KOFFIE TAFEL 2

soepje, diverse broodsoorten, diverse belegsoorten, een warm gerecht (kroket etc), koffie, thee en jus ~ € 17,50 per persoon

KOFFIE TAFEL 3

soepje, diverse luxe broodsoorten, diverse luxe belegsoorten, roerei en een warm gerecht (kroket etc) fruit, koffie, thee en jus ~ € 20,50 per persoon

Rundvlees hamburgers

Kipsaté met pindasaus

Gamba spiesjes met knoflookmarinade

Vispakketjes met diverse vissoorten

Gegrilde ananas gemarineerd in rode port

Mais kolfjes

Naast de BBQ zal er een buffet geplaatst worden waar  gemengde rauwkostsalade, aardappelsalade,  frites, stokbrood, kruidenboter en diversen sauzen op staan.

De BBQ is ook uit te breiden met:

Spare Ribs

Braadworsten

Kreeften

Etc etc alles wat de gast wenst, natuurlijk tegen een kleine meerprijs

Warm

kipsaté

hamburgers

verse pasta (Corbonara en/of Bolognese)

gegrilde vispakketjes

garnalen-spiesjes

maiskolfjes en patat

Koud

diverse salades

diverse sauzen

stokbrood met kruidenboter

Het buffet is natuurlijk uit te breiden met de wensen van de gasten.

Gemarineerde zalm met kappertjes en mosterd-dille dressing

Rundercarpaccio met pesto, kappertjes, rucola en Parmezaanse kaas

Aardappel-kaassoep

Gebakken Gamba’s met mango-chutney

Black Angus steak met groene pepersaus

Brownie met witte chocolade-roomijs

Rundercarpaccio met huisgemaakte pesto en Parmezaanse kaas

of

Gebakken gamba’s met een chili-roomsaus

~

Oud Hollandse sucade gegaard in huisgemaakte jus

of

Licht gebakken victoriabaars met knoflook kruidensaus

(onze hoofdgerechten worden geserveerd met dagverse groenten en frietjes)

~

Crème Brulée van vanille en kaneelijs

€ 30,50

Twee goede vrienden:

Rundercarpaccio & Vitello Tonnato

of

Roulleaux van zalm en coquille

met een sinaasappeldressing

~

In een kruidenkorst gegaarde zalmfilet

met een citroenboter  

of

Zuid-Amerikaanse Angus steak met

een romige pepersaus

(onze hoofdgerechten worden geserveerd met dagverse groenten en frietjes)

~

Bastogne Parfait met karamelsaus

€ 33,50

Gebakken Gamba’s in een Chili-Roomsaus

of

Salade met geitenkaas gepofte paprika appel honing en croutons

~

Rijkgevulde vissoep

of

Goed gevulde uie

Licht gebakken victoriabaars met knoflook kruidensaus

of

Kalkoenhaas omwikkeld met spek gevuld met brie

en een mangosaus

of

Steak on the Stone, Aberdeen Angus Steak 200 gram (supl. 3,50)

~

(onze hoofdgerechten worden geserveerd met dagverse groenten en frietjes)  

~

Tiramisu

€ 38,50

GROEPEN, NET EVEN ANDERS

Heeft u een partij te regelen voor 50 man? Of wellicht voor 150 man? Wij helpen u daar graag mee. Conceptmatig meedenken is ons ding, maar ook het samenstellen van mooie menu’s doet onze Chef met liefde. Of is het juist een snelle hap regelen voor een grotere groep voordat u naar bijvoorbeeld het theater gaat?

Misschien is het juist wel de studentenvereniging die voor een beperkter budget toch goed wil eten. Bel ons en vraag naar de mogelijkheden.

ZELF EEN MENU SAMENSTELLEN?