PDF MENU

Mochten er speciale wensen zijn m.b.t. vegetarisch eten dan wel bepaalde dieet-aanpassingen, horen we die graag van u, zodat we daarvoor een goed alternatief kunnen aanbieden.

KOFFIE TAFEL 1

diverse broodsoorten, diverse belegsoorten, een warm gerecht (kroket etc), koffie, thee en melk various types of bread, various toppings, a warm dish (croquette etc), coffee, tea and milk

De prijs is € 15,50 per persoon

KOFFIE TAFEL 2

soepje, diverse broodsoorten, diverse belegsoorten, een warm gerecht (kroket etc), koffie, thee en jus soup, various types of bread, various types of toppings, a warm dish (croquette etc), coffee, tea and gravy

De prijs is € 18,50 per persoon

KOFFIE TAFEL 3

soepje, diverse luxe broodsoorten, diverse luxe belegsoorten, roer-ei en een warm gerecht (kroket etc) fruit, koffie, thee en jus soup, various luxury types of bread, various luxury toppings, scrambled eggs and a warm dish (croquette, etc.) fruit, coffee, tea and gravy

De prijs is € 22,50 per persoon

VOORGERECHTEN

Toscaanse tomatensoep, gemaakt van Pomodori tomaten
of

Carpaccio, flinterdun gesneden rund met pesto en pijnboompitten

HOOFDGERECHTEN

Saté, gemarineerd in ketjap, geserveerd met satésaus, atjar en kroepoek
of
Hamburger, Angusburger, geserveerd op een brioche bol met bacon, kaassaus en chili mayonaise
of
Vega kip, malse krokante vegetarische kip, op een brioche bol met chili mayonaise en kaas

De hoofdgerechten worden geserveerd met friet en sla

VOORGERECHTEN

Italiaanse goede vrienden, carpaccio en vitello tonnato
of
Gamba’s, in tuinkruiden-knoflook olie
of

Taco’s met chili sin carne, met vegetarisch gehakt

HOOFDGERECHTEN

Angus biefstuk, gebakken en geserveerd met een romige pepersaus
of
Zalm, in de oven gegaard onder een krokante kruidenkorst
of
Tortellini’s met spinazie en ricotta in een romige saus met pesto

De hoofdgerechten worden geserveerd met friet en sla of daggroentes (afhankelijk van het gerecht)

VOORGERECHTEN

Carpaccio, flinterdun gesneden rund met pesto en pijnboompitten
of
Gamba’s, geserveerd met een chili roomsaus
of

Toscaanse tomatensoep gemaakt van Pomodori

HOOFDGERECHTEN

Angus steak, gebakken en geserveerd met een romige pepersaus
of
Zeebaarsfilet, op de huid gebakken met ratatouille
of
Vega kip, malse krokante vegetarische kip, op een brioche bol met chili mayonaise en kaas

DESSERTS

Parfait van amarena-kersen

 

EXTRA’S

Extra gang (soep van de dag) + € 4,50
Kaasplankje ipv dessert + € 3.50
Kaasplankje extra bij menu + € 9.50

De hoofdgerechten worden geserveerd met friet en sla of daggroentes (afhankelijk van het gerecht)

VOORGERECHT

Proeverij, een mix van verschillende voorgerechten

HOOFDGERECHTEN

Ossenhaas, gebakken en geserveerd met een romige pepersaus
of
Zalm, in de oven gegaard onder een krokante kruidenkorst
of
Taco’s met chili sin carne, met vegetarisch gehakt

DESSERT

Chocolade bombe, met witte chocolademousse en stoofpeer compote

EXTRA’S
Extra gang (soep van de dag) + € 4,50
Kaasplankje ipv dessert + € 3.50
Kaasplankje extra bij menu + € 9.50

De hoofdgerechten worden geserveerd met friet en sla of daggroentes (afhankelijk van het gerecht)

HET APARTTE BUFFET

Het buffet waarbij er altijd wel iets voor iemand bij zit.

Saté, spiesjes van kippendijen met saté saus
Runder hamburgers met gebakken ui
Ratatouille, gestoofde groentes
Gamba spiesjes, met een knoflook marinade
Kibbeling, vis in een jasje
Vegetarische pasta salade
Groene salade
Friet
Brood met kruidenboter
Diverse sauzen

Gemarineerde zalm met kappertjes en mosterd-dille dressing

Rundercarpaccio met pesto, kappertjes, rucola en Parmezaanse kaas

Aardappel-kaassoep

Gebakken Gamba’s met mango-chutney

Black Angus steak met groene pepersaus

Brownie met witte chocolade-roomijs

BUFFET ZELF SAMENSTELLEN?
oude haven, steak on the stone, uiteten, terras. Diner, fondue, groepen, reseveren, lekker eten, oude haven, zaalverhuur

GROEPEN, NET EVEN ANDERS

Heeft u een partij te regelen voor 50 man? Of wellicht voor 150 man? Wij helpen u daar graag mee. Conceptmatig meedenken is ons ding, maar ook het samenstellen van mooie menu’s doet onze Chef met liefde. Of is het juist een snelle hap regelen voor een grotere groep voordat u naar bijvoorbeeld het theater gaat?

Misschien is het juist wel de studentenvereniging die voor een beperkter budget toch goed wil eten. Bel ons en vraag naar de mogelijkheden.

oude haven, steak on the stone, uiteten, terras. Diner, fondue, groepen, reseveren, lekker eten, oude haven, zaalverhuur

DE LOCATIE

Gelegen aan de oude haven, met een terras dat uitkijkt op de eerste wolkenkrabber van Europa, bevindt zich Apartt. Toeristische trekpleisters zoals de Markthal, Kubuswoningen en Laurenskerk bevinden zich op enkele minuten afstand. Het is een van de beste plekken van Rotterdam om je dag te beginnen en eindigen, ideaal voor groepen.

oude haven, steak on the stone, uiteten, terras. Diner, fondue, groepen, reseveren, lekker eten, oude haven, zaalverhuur
oude haven, steak on the stone, uiteten, terras. Diner, fondue, groepen, reseveren, lekker eten, oude haven, zaalverhuur

ZELF EEN MENU SAMENSTELLEN?

oude haven, steak on the stone, uiteten, terras. Diner, fondue, groepen, reseveren, lekker eten, oude haven, zaalverhuur